2010. április 16., péntek

Edu, Árpád, Előd


Egy évvel ezelőtt gyilkolták meg Bolíviában Eduardo Rózsa Florest és Magyarosi Árpádot.

Isten nyugtassa Őket.

És a magyar külügy és lobby legnagyobb gyalázatára azóta is börtönben, ítélet nélkül, Tóásó Előd.

3 megjegyzés:

Névtelen írta...

Elítélem a gyilkosságot és a zsarnokságot is, küzdök is ellene, és védeném a barátom..., ám itt kissé másképp látják a szerepüket (s az emléküknek adandó tiszteletadás mellett tán nem árt erről is tudni):
http://zionistterror-inhungary.blogspot.com/
Bocs a zavarásért. Ha nem értesz egyet, egyszerűen csak töröld a megjegyzést.

György Attila írta...

Szó sincs róla, ha a témába vág,szívesen elbeszélgetek én... Persze, sokféleképpen lehet látni az ügyet, de nekem az ingem azért közelebb van a bőrömhöz, mint a mellényem, ha érted, mie gondolok.

Az említett honlap hitelességéből sokat levon, hogy egy ideje itt még engem is zsidó tanácsadóként emlegettek, amiről pedig tudnom kéne, ha az lennék :-D

Szabó János írta...

Na, ahhoz is lenne egy-két szavam, aki elhiszi ennek az idült alkoholista elmebetegnek, amit összeirkál a blogján, kiváltképpen úgy, hogy hozzávetőlegesen három olyan e-mail címről írok neki, aminek tartalmát rendszeresen közli a blogján. Nesze neked paranoia.

Máskülönben eszerint a blog szerint, Glaborka remek leleplezése által, én vagyok a "bolív terroristák" szökött katonája, akit a cionista Interpol menekített ki Evo karmai közül, hogy aztán itt destuáljak. Posta Imre haverjai szerint pedig én szabom a Jobbik irányvonalát.

Egyébként Attilám valószínűleg igaz, hogy zsidó tanácsadó vagy, csak épp ez olyannyira titkos, hogy még te sem tudsz róla. :-)