2008. szeptember 24., szerda

Kis román erotika

Kezdetnek a hír: két napja a román belpolitikai élet kedvenc botrányhistóriája öblösödik egy amatőr videófelvétel körül, amelyen Ana Birchall, a PSD (gyengébbek kedvéért a legnagyobb román ellenzéki párt) ügyvezetője, egy ideig szóvivője, oktatási miniszter-jelöltje, stb, egy autó belsejében orális gyönyörökben részesít egy azonosítatlan férfit.

Mondjuk ki magyarul: a derék és meglehetősen szemrevaló politikusasszony - amennyiben ő van a felvételen - figyelemreméltó odaadással és szakértelemmel lesz*p valakit.

No hiszen.
Az esetet a hölgy körömszakadtáig tagadja, az elemzők elemzik, a polgárok egy része szörnyülködik, másik része csámcsog az eseten, a lapoknak megugrik a példányszáma, és magam is jó tíz percet töltöttem el a kereséssel az életemből, amíg rá nem bukkantam a szóban forgó videóra. Hogy mindenki más dolgát megkönnyítsem, itt van: http://www.curentul.ro/index.php/Actualitate/SCANDAL-SEXUAL-IN-POLITICA.html.

Mármost a labda annyira magas, szinte szégyen leütni: hát igen, a politika amúgy is egy nagy szopás, mindössze nem mindegy, az aktusban melyik részen állunk. Másrészt, ha a Fehér Háznak volt orális szexbotránya, legyen Bukarestnek is, azért éppen ennyire nem vagyunk elmaradva.
Azt persze mindenképp meg kell jegyezi: a szóban forgó felvétel annyira homályos, hogy az illető dolgos hölgyről meglehetős merészség biztosan állítani a személyazonosságát. Elvileg akárki is lehet.
Legyünk azonban kajánok, és higgyük el, ő az, akit munka közben látunk.
Ebben az esetben, őszintén bevallom, tőlem bizony akkor se veszítene szavazatot, ha véletlenül tevőleges résztvevője lennék a román választási rendszernek. (Nem vagyok.) Az én romlott, sötét, konzervatív-fasiszta lelkemnek még mindig szimpatikusabb egy emberi gyengeségekkel teljes hölgy, aki éppen orálisan tesz boldoggá valakit, mint egy hájas politikus, aki engem akar orálisan boldogítani mindenáron.

Az külön megér egy misét, miféle állatfajta az olyan férfi(?) aki ezt az aktust lefilmez(tet)i, majd nyilvánosságra hozza, nyilvánvalóan a politikusasszonyt lejárató célzattal. Részemről az ilyen állatot, úgy ahogy van, örök absztinenciára kárhoztatnám. Morálisan, erkölcsi értelemben mérhetetlenül nagyobb görény, aki ilyet tesz, mint aki orális szexet művel: tegyük ez egyszer szívünkre kezünket, melyik férfiember dobna követ elsőként Ana Birchallra?

Nos, ha én a bájos hölgy tanácsadója lennék (hm, hm :-)), mindenképpen azt tanácsolnám: amennyiben ő a felvételen szereplő nő, úgy ezt azonnal és fenntartások nélkül ismerje be. Utána pedig hozza nyilvánosságra a férfi főszereplő nevét is, örök szégyenletes példaként állítva azt a férfinépség elé. És egyáltalán: akinek ekkora(cska) szerszámot adott a Teremtő, annak aztán különösen nincs joga ekkora f*sznak lenni.

Amúgy a PSD-t szívből utálom, mint Petőfi a kukorica-gölődint: őszintén meglepő, hogy ennyire emberbaráti politikusasszonyai vannak.

Végezetül egy kis gonoszkodás: hát ezért is jó időnként Romániában élni. Mert ilyeneket is lát, hall az ember. Mert ha csak arra gondolok, hogy mindez, Budapesten, teszem azt Lendvai Ildikóval... Hát, khm, bocsánat. Akkor már inkább maradok a román közéletnél.

4 megjegyzés:

Névtelen írta...

Mindig is kérdéses volt számomra, -- ha egy huszonéves lányt Q7-es Audival, vagy kétüléses sport Mercivel, meg hasonló nagyértéku" autókkal furikázni láttam -- hogy honnan és mibo"l spórolhatta össze a csöppség, miféle kemény ero"feszítések és észfacsarások árán tudta magát ilyen szépen anyagi helyzetbe hozni ("deszkurkálni" ) ???!!!
Lám - lám a politika is tele van, mint az élet mindenhol: jobb és balfaszokkal...
Mi nép, csak tátott szájjal várjuk, hogy megjelenjen a politikus-pöcs és beleénekelje a krémsajtocskáját alkalomadtán...

Azt hiszem maradok inkább egy szkeptikus anarchista, mint kötelességtudó állampolgár, vagy neaddisten : elvtárs. Legfeljebb nem lesz Q 7-esem ... De szurkolhatok egy-egy célbatalált merénylethez, a to"zsdecso"dhöz, a Zöldbékések akciójihoz, stb. No, meg nevetgélhetek a Világbank elnökének lyukas zokniai láttán. És bátran mondhatom nekik : leszophattok engem, de akkor sem választalak meg sehová, senkivé, mert a sok Senkiházi Senki -bo"l már volt elég, de jobb nem lett nekünk semmivel. Úgyhogy ... Pá piár-orgiás politikus: nem érdekelsz !
Csaba

Klematisz írta...

Igen, megnéztem én is a híres videót, de vesszek meg, ha értem, hogy miért kell nekem, közönséges földi halandónak annyira felháborodnom azon, hogy egy nő (akiről egyébként most hallok először, ennyit az én politikai jólértesültségemről :)) orálisan kielégít valakit, legyen az autóban vagy bárhol, ha történetesen nem vagyok éppen a férje?!?
S ami hab a tortán, az a politikus-kollégák felháborodása, akiről egyébként ugye köztudott, hogy ők nem...ők soha...még véletlenül sem...

György Attila írta...

Hát épp erről írtam, Klematisz... Mekkora képmutatás az egész.

Klematisz írta...

Rájöttem :)))
Csak most jutott az eszembe, hogy unalmas lesz lassan ez a téma a román közéletben: először a Columbeanu házaspár, most egy politikusasszony, ilyen iramban egyetlen terület sem marad "fedetlen"...