2010. március 2., kedd

Csak a szokásos

Hát tényleg mindenki megbolondult? Értem én, turáni átok, meg kampányidőszak, meg ilyen-olyan bérencek, meg paranoia, meg nemzetmegváltás, meg besúgók, meg provokátorok, meg nyilasfasiszták és zsidók, oláhcigányok és nethuszárok… de mégis...

Csak nézem, hogy Te Úristen, április 11-ig, a választásokig még mennyi idő van, és máris nehéztüzérséggel lőjük egymás övön aluli tájékait, holott mégiscsak egy alomból valók lennénk, de innen ember, vagy állat, vagy politikus legyen a talpán, aki majd meg tud bocsátani a másiknak, márpedig enélkül megette a fene a kormányzatot, Magyarországot, egyáltalán, magunkat.


Most már kérdés nélkül: tényleg mindenki megbolondult.


És most csak a jobboldalról, a jobb oldalról beszélek, a többit én sem méltatom szóra. Aki nem teljesen süket, vak, és néma, fülébe nem öntöttek ólmot, nem vágták ki a nyelvét és nem tolták ki a szemét, azaz nem vazulosították, annak számára ma teljesen nyilvánvaló, hogy itt semmi sem nyilvánvaló.


De nem bizony, hiszen, ha hinni lehet barátainknak, bajtársainknak és saját médiánknak, úgy Orbán Viktor lassan egy rettenetes cionista fenevad, Vona Gábor maga egyszemélyben az apokalipszis négy lovasa, Morvai Krisztina iráni zsoldos, míg Németh Zsolt izraeli, Toroczkai legalábbis terrorista, Tomcat született besúgó, Pállfy köpenyegforgató Habsburg-ivadék, Bayer Zsolt fidesz-zsoldos zsidó, Szentesi Zöld László renegát áruló, és most hirtelen leállok, mert ha csak azokat sorolom is fel, akiket ismerek, szeretek, és bízok bennük, máris egyértelmű, hogy magam is fasisztoid, zsidó oláhcigány lennék, ami már többször is elhangzott, de üsse kő.

Hát ilyenkor szükséges az önuralom és a hit, mert Isten látja lelkemet, igaz
ából ilyenkor nehéz magyarnak lenni, amikor minden egyes barátom az, és senki más rajta kívűl.

1 megjegyzés:

Névtelen írta...

Ezelőtt négy és nyolc évvel is nagyon szurkoltam a FIDESZ győzelméért. Aztán még nagyobbat kellett csalódnom. Lásd: "Narancsvirágzás fagyponton"
( http://epa.oszk.hu/00700/00711/00012/20029.htm#E12E7 ) c. írást.

Most egyáltalán nem követem a kampányt, nem érdekelnek a részletek, háttérinfók. Csupán azért, hogy valamiképpen én ne ártsak, s ezúttal hátha mégis végre ők lesznek a győztesek.
Aminek talán mégis örülni tudnék.

Attila, tudod azt a viccet,
amikor Nemtudom Kinek bemutatják a Pokol hatalmas hangárait tele jókora üstökkel, fortyogó szurokkal, ahogy kell, s abban rotyognak a bűnös népek.
Az egyik "hálában" nincs semmi őrség, csak egy program kitűzve, hogy ettől eddig szünet, pihegés, lélekzetvétel, alábukás. Csodálkozik a látogató, hogy milyen szépen be is tartják.
-- Kik ezek? Hát a németek ! Ezek hozzászoktak a pontossághoz, s a rendhez.
A másikban egy fegyveres őr áll, de ott is nyugi van látszólag.
-- Ezek meg kicsodák? Nyílván az oroszok ! Itt ha már nagyon nem bírják, s feltódulnak a tetejére az őr megereszt egy sorozatot a fejük felett, s már rend is van.
A harmadik teremben se program, se őr és mégis nyugodtan rotyognak a népek a fekete trutymóban.
-- Nocsak, hát ezek itt kicsodák?
Hagyd őket a fenébe: itt vannak a magyarok. Ezek aztán utálják egymást. Ha egy valaki felkapaszkodik s megpróbál kikecmeregni, a többiek egyszerre mind nekiugranak és visszarángatják maguk közé. Hát nem a legocsmányabbak ?!

A valóság sem különb: ez a baj !

Azért: Szebb Jövőt !!!

Üdvözlettel: Iszlai Csaba